Omdat veel klanten bij ons kiezen om de bedrijfswagen online te kopen, en wij alleen voor kwaliteit willen gaan, kun je bij ons je nieuwe bedrijfswagen 14 dagen gratis uitproberen in je eigen omgeving. Wij brengen deze dan zelfs gratis bij je thuis. Zodra je in het bezit bent van de gekochte bedrijfswagen gaat de proefperiode in. In deze twee weken mag je de bus kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is. Mocht de bedrijfswagen binnen 14 dagen niet bevallen? 1 telefoontje en wij halen de bedrijfswagen gewoon weer gratis bij je op, en betalen de aankoopprijs volledig terug. Dat zijn nog een garanties. 

Vraag naar de voorwaarden aan een van onze auto-experts.

Bekijk het volledige aanbod

 

 

Onderstaande bedrijven hebben gebruik gemaakt van het online kopen.
Lees de reacties hoe het bevallen is.

Onlangs heeft Autop Limburg B.V. meerdere bedrijfsbussen bij ons aangeschaft. Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen Eurocars Bedrijfswagens en Autop Limburg B.V. en hopen op meerdere zaken in de toekomst. Wij wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe. 

Wij mochten Motorcentrum Groningen een Opel Movano leveren via ons ‘’online’’ leversysteem, waarbij wij o.a. de bedrijfswagen gratis ‘’aan huis’’ leveren. Wij danken mevrouw Kampijon van Motorcentrum Groningen voor het in ons gestelde vertrouwen, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Opel Movano.

Onlangs hebben wij aan Stucadoorsbedrijf L&L een Ford Transit Custom via het online kopen mogen leveren. Eurocars Bedrijfswagens bedankt Stucadoorsbedrijf L&L voor deze prettige samenwerking, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Ford Transit Custom.

GGG Bestratingen heeft ons via internet gevonden en wij hebben recent een Renault Trafic op locatie bezorgd. Wij bedanken GGG bestratingen voor het vertrouwen en wensen hem veel mooie klussen toe met de nieuwe bedrijfsbus.

Kruyf Watersport uit Maasbracht heeft gekozen voor een mooie Ford Transit Connect. Het sprak ons aan dat we alles online kunnen regelen. Simpel en online! Eurocars Bedrijfswagens bedankt Kruyf Watersport voor deze aanschaf en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe.

Recent hebben wij aan App-Laus Schilderwerken Hapert een Opel Vivaro mogen leveren, inclusief een dakdrager. Wij zijn erg blij met het vertrouwen en bedanken App-Laus voor de fijne samenwerking! Veel veilige kilometers gewenst!

Heb je een vraag?

Bekijk de onderwerpen om veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken of neem direct contact met ons op.

Veel gestelde vragen

  Neem contact op     

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.