Als ondernemer kom je soms op het punt dat je je bedrijf verder wilt uitbreiden. Hierbij is het vaak ook van belang om nieuwe voertuigen aan te schaffen, zodat je werknemers vervoerd kunnen worden of naar klanten op locatie kunnen. Helaas is het aanschaffen van een bedrijfswagen of ander voertuig vaak duur en vereist het een significant budget. Om deze reden is het financieren van een bedrijfswagen een aantrekkelijke optie. Lees verder om meer te weten te komen over hoe je een bedrijfswagen kunt financieren, wat de voordelen zijn en waarom je bij sommige financiers geen jaarcijfers nodig hebt. 

Hoe werkt het financieren van een bedrijfswagen?

Een financial lease bedrijfswagen is een vorm van financiering, waarmee bedrijven in feite een bedrijfswagen op afbetaling kunnen kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag gedurende een afgesproken looptijd; aan het einde van het leasecontract ben je de volledige eigenaar van het voertuig. De looptijd van een bedrijfswagen financiering varieert meestal tussen de 1 en 8 jaar, afhankelijk van je huidige financiële situatie. Uiteraard is het maandelijkse bedrag afhankelijk van de duur van de financiering, de waarde van de bedrijfswagen, de aanbetaling en het slottermijn. 

Voordelen van een bedrijfswagen financieren

Er zijn tal van voordelen die gepaard gaan met een bedrijfswagen financieren. Ten eerste kun je door een bedrijfswagen te financieren de aankoop van een bedrijfswagen verspreiden over een langere periode. Dit maakt het voor jou als ondernemer mogelijk om je kasstroom te behouden en je geld te investeren in andere zaken belangrijk voor je bedrijf. Daarnaast profiteer je als zakelijke rijder bij een financial lease van rente- en investeringsaftrek en btw-terugvordering. 

Geen jaarcijfers nodig bij financiering van een bedrijfswagen

Als je ervoor kiest om een bedrijfswagen te financieren bij Eurocars Bedrijfswagens, hoef je geen jaarcijfers aan te leveren. Dit is natuurlijk een groot voordeel voor startende ondernemers die vaak nog geen jaarcijfers hebben of voor bedrijven die geen jaarcijfers willen delen. Wij baseren ons oordeel op het vertrouwen dat we in jou en jouw bedrijf hebben. Indien je aanvraag wordt goedgekeurd ontvang je van ons een financieringsvoorstel dat aansluit bij jouw financiële mogelijkheden.

Conclusie

Een bedrijfswagen financieren is een uitstekende optie voor ondernemers die de aankoop van een bedrijfswagen willen verspreiden over een langere periode. Het is een flexibele manier om een bedrijfswagen aan te schaffen. Daarnaast heb je bij Eurocars Bedrijfswagens geen jaarcijfers nodig om een aanvraag te kunnen doen. Het financieren van een bedrijfswagen is een goede manier om mobiel te blijven en je liquiditeit te behouden.

De voordelen van Eurocars Bedrijfswagens

  • Online kopen: niet goed, geld terug. Geen zorgen dus als de bedrijfswagen uiteindelijk toch niet bij je past!
  • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland
  • Laagste prijsgarantie
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.