Als ondernemer zal het je vast niet ontgaan zijn: in 2025 staan er belangrijke veranderingen op de planning die grote gevolgen hebben voor eigenaren van bedrijfswagens. Ondernemers zullen zich moeten voorbereiden op de toekomst en zullen zich moeten aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Eurocars Bedrijfswagens staat klaar om jou hierbij te helpen en te ontzorgen. Met ons unieke financial leasecontract kun je in de komende jaren boetevrij overstappen naar een elektrische bedrijfswagen wanneer het jou uitkomt. Zo blijf je flexibel en ben je helemaal klaar voor de toekomst!

 

Waarom overstappen naar elektrisch?

Om de CO2-uitstoot te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren, krijgen gemeenten vanaf 2025 de mogelijkheid om zero-emissiezones in te voeren. In deze zones mogen geen vervuilende bedrijfswagens en vrachtwagens rijden; dit zijn in 2025 bedrijfswagens met een emissieklasse lager dan Euro 5. Alle nieuwe bedrijfswagens moeten uitstootvrij zijn om deze zones in te mogen en voor oudere bedrijfswagens met emissieklasse Euro 5 en Euro 6 geldt een overgangsregeling. Met een elektrische bedrijfswagen mag je deze zones wél in, waardoor je jouw klanten overal kan blijven bereiken. Lees alles over de invoer van zero-emissiezones vanaf 2025

Daarnaast wordt er vanaf 2025 ook bpm (belasting van personenauto’s en motorrijwielen) geheven bij de aanschaf van een bedrijfswagen door ondernemers. De hoogte van de bpm is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de bedrijfswagen. Door deze verandering zullen met name diesel bedrijfswagens aanzienlijk stijgen in prijs, wat natuurlijk niet gunstig is voor de ondernemers. Elektrische bedrijfswagens blijven ook na 2025 vrijgesteld van bpm, wat enorm kan schelen in de kosten. Lees alles over de opheffing van de bpm-vrijstelling voor bedrijfswagens.

 

Hoe werkt het financial leasecontract van Eurocars Bedrijfswagens?

Bij Eurocars Bedrijfswagens begrijpen we dat nog niet alle ondernemers klaar zijn voor de overstap naar elektrisch en dat omgaan met deze veranderingen uitdagend kan zijn. Om deze reden hebben we ons financial leasecontract ontwikkeld, waarbij wij ondernemers ondersteunen en ontzorgen bij deze overgang. 

Als je bij ons een financial leasecontract afsluit, kun je in de komende jaren jouw bedrijfswagen boetevrij inruilen voor een elektrische bedrijfswagen. We sluiten vervolgens een nieuwe leaseovereenkomst af met tenminste dezelfde looptijd als je huidige contract. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te maken bij de overstap naar een elektrisch voertuig. 

 

De voordelen van een elektrische bedrijfswagen financial lease bij Eurocars Bedrijfswagens

  • Geen boetes bij overstap: je kunt op elk gewenst moment overstappen naar een elektrische bedrijfswagen zonder boetes. Op deze manier blijf je als ondernemer flexibel en kun je inspelen op veranderende omstandigheden. 
  • Betreden van zero-emissiezones: met een elektrische bedrijfswagen kun je jouw klanten overal bereiken en word je niet beperkt door zero-emissiezones. 
  • Duurzaamheid: met een elektrische bedrijfswagen draag je bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en aan een duurzamere toekomst.
  • Fiscale voordelen: met een elektrische bedrijfswagen profiteer je van lagere bijtellingstarieven en hoef je in 2025 geen bpm te betalen.
  • Geen grote eenmalige investering benodigd: met een financial leasecontract hoef je geen grote eenmalige investering te doen, want je betaalt een vast maandelijks bedrag. Hierdoor kun je jouw budget gemakkelijk plannen.

Kortom, met een financial leasecontract bij Eurocars Bedrijfswagens blijf je flexibel en ben je klaar voor de toekomst.

 

Klaar voor de overstap?

Als je klaar bent voor de overstap naar elektrisch, staan wij klaar om je te helpen. Onze adviseurs helpen je bij het kiezen van de juiste elektrische bedrijfswagen die past bij jouw behoeften en budget. We zorgen ervoor dat de overgang soepel en eenvoudig verloopt, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van elektrisch rijden.

Ben jij al klaar voor de overstap naar een elektrische bedrijfswagen? Bekijk dan ons elektrische bedrijfswagens aanbod en doe vandaag nog een aanvraag. Eurocars Bedrijfswagens staat klaar om alle ondernemers te ondersteunen bij deze grote veranderingen. 

De voordelen van Eurocars Bedrijfswagens

  • Geen jaarcijfers nodig
  • Online kopen: niet goed, geld terug. Geen zorgen dus als de bedrijfswagen uiteindelijk toch niet bij je past!
  • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland bij online aankoop
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.