De ondernemer vandaag de dag heeft meer dan ooit behoefte aan een voertuig dat bij zijn/haar bedrijfsvoering past. Om deze reden zijn bestelauto’s nog steeds behoorlijk populair. Het is echter niet altijd nodig om een bestelauto van groot formaat te hebben. Ook kleinere bedrijven kunnen een bestelwagen vinden die bij hun behoeften past, bijvoorbeeld door een compacte bestelwagen te kiezen. In dit artikel bespreken we de top 4 compacte bestelauto’s. 

Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect heeft een compact formaat, waardoor deze gemakkelijk te manoeuvreren is in bijvoorbeeld stadsverkeer. De bestelauto heeft een grote laadruimte en is daarom ideaal voor het vervoeren van goederen en materialen. Daarnaast is de Ford Transit Connect verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor je gemakkelijker een versie kan vinden die past bij jouw behoeften. Verder is de Ford Transit Connect een comfortabel en betrouwbaar voertuig. 

Opel Combo

De Opel Combo is een betrouwbare, duurzame bestelwagen die weinig onderhoud vereist en lang meegaat. Ook de Opel Combo heeft een grote laadruimte en is verkrijgbaar met verschillende motoren die allemaal brandstofefficiënt zijn. Dit maakt het een goede keuze op de lange termijn. Kortom, de Opel Combo is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een compacte, comfortabele bestelwagen. 

Peugeot Partner

De Peugeot Partner is een compacte, stijlvolle bestelwagen die er voor het oog goed uitziet en ook van hoge kwaliteit is. De Peugeot Partner is een wendbare bedrijfswagen waarmee je snel door steden kan bewegen. Daarnaast is de Partner beschikbaar in verschillende lengtes, waardoor je een nog betere keuze kunt maken. 

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is al geruime tijd op de markt en is mede daardoor ook een van de populairste bestelwagens. De Volkswagen Caddy rijdt erg fijn en is van binnen ook erg comfortabel. Het is een robuuste bestelauto en geschikt voor diverse werkzaamheden. Daarbij gaat de bestelauto ook nog eens lang mee door de hoge kwaliteit waarmee de bestelwagen wordt geproduceerd. 

Voordelen compacte bestelwagens

Hoewel iedere bestelwagen zijn eigen voordelen heeft, hebben compacte bedrijfswagens in het algemeen ook diverse voordelen. Compacte bestelauto’s zijn bijvoorbeeld allemaal inzetbaar voor een verscheidenheid aan werkzaamheden. De voertuigen zijn flexibel en krachtig, waardoor ze bijna elke taak aan kunnen. Daarnaast zijn compacte bedrijfswagens in het algemeen zo ontworpen dat ze lang mee zouden moeten gaan. De motoren zijn krachtig en betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Tot slot zijn compacte bestelwagens meestal ook goedkoper dan de grotere bedrijfswagens.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een kleiner formaat bestelauto, kan je kiezen uit verschillende voertuigen. Of het nu gaat om de Ford Transit Connect, de Opel Combo, de Peugeot Partner of de Volkswagen Caddy, deze voertuigen bieden allemaal kracht, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de voertuigen over het algemeen betaalbaar en geschikt voor verschillende werkzaamheden en doeleinden. Met een compacte bestelwagen zit je dus altijd goed.

De voordelen van Eurocars Bedrijfswagens

  • Geen jaarcijfers nodig
  • Online kopen: niet goed, geld terug. Geen zorgen dus als de bedrijfswagen uiteindelijk toch niet bij je past!
  • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.