De Ford Transit Connect is een populaire keuze in de wereld van bedrijfswagens. Het is een veelzijdig voertuig dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Maar, de aankoop van een Ford Transit Connect kan een uitdaging zijn. Vooral als je een kleine onderneming hebt die beperkte financiële middelen heeft. Gelukkig is er een oplossing waardoor bedrijven alsnog de Ford Transit Connect kunnen bezitten: financial lease. 

Financial lease

Financial lease is een manier om een voertuig te financieren, die heel wat voordelen biedt aan kleine bedrijven. Met financial lease betaal je een vast bedrag per maand voor de Ford Transit Connect, waarmee je het voertuig in feite op afbetaling koopt. Hierdoor hoef je geen grote investering in één keer te doen, waardoor jouw financiële middelen niet uitgeput raken. Daarnaast ben je direct de economische eigenaar van het overtuig, profiteer je van belastingvoordelen, behoud je het vermogen binnen je onderneming en is je maandbedrag aan te passen naar je financiële situatie.

Een Ford Transit Connect financieren

Een Ford Transit Connect is een populaire bedrijfswagen die vanwege zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid een gewilde keuze is. Maar de kosten van de auto kunnen erg hoog zijn als je de auto in één keer wilt aanschaffen. Daarom is financial lease een interessante optie voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een Ford Transit Connect. 

Het voordeel van financial lease is dat je het voertuig in gebruik kunt nemen zonder een grote initiële investering te hoeven doen. Daarnaast kun je zelf kiezen hoeveel je aanbetaalt, wat de looptijd van het contract is en wat je slottermijn is. Hierdoor heb je ook zelf invloed op de hoogte van het maandelijkse bedrag dat je betaalt. 

Conclusie

De Ford Transit Connect is een veelzijdige bedrijfswagen en een uitstekende keuze voor elk bedrijf. Financial lease is een goede optie om een Ford Transit Connect te kunnen bezitten, omdat het een flexibele oplossing biedt zonder grote eenmalige investeringen. Bij Eurocars Bedrijfswagens hanteren we daarnaast een soepel acceptatiebeleid, waardoor vrijwel iedereen bij ons een bedrijfswagen kan aanschaffen middels financial lease. 

De voordelen van Eurocars Bedrijfswagens

  • Online kopen: niet goed, geld terug. Geen zorgen dus als de bedrijfswagen uiteindelijk toch niet bij je past!
  • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland
  • Laagste prijsgarantie
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.