De aanschaf van een bedrijfswagen is een grote investering. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om een bedrijfswagen te financieren als ze er een nodig hebben. Financieren betekent dat de auto niet meteen betaald hoeft te worden, maar dat er maandelijks een bepaald bedrag betaald moet worden voor een bepaalde afgesproken looptijd. In dit blog gaan we dieper in op wat het precies inhoudt om een bedrijfswagen te financieren, hoe het maandbedrag is opgebouwd bij een financial lease en wat de soepele acceptatie bij Eurocars Bedrijfswagens inhoudt.

Wat betekent het om een bedrijfswagen te financieren?

Een bedrijfswagen financieren is een manier om een bedrijfswagen aan te schaffen zonder de volledige aanschafwaarde meteen te betalen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een bepaald bedrag gedurende een bepaalde looptijd, waarna de auto van jou is. Bij aanvang van het leasecontract ben je wel direct de economische eigenaar van het voertuig.

Waar bestaat het maandbedrag bij financial lease uit?

Het maandbedrag bij financial lease bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Aanbetaling – een bedrag dat je kunt inleggen om het te financieren bedrag te verlagen. Dit is niet verplicht.
  • Looptijd – geeft aan hoelang de financiering duurt. Wel geldt: hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. De rentekosten zijn daarentegen ook hoger bij een langere looptijd. Bij Eurocars kun je een looptijd kiezen van 12 tot uiterlijk 96 maanden. 
  • Rentevoet – de hoogte van de rente die je betaalt over het gefinancierde bedrag.
  • Slottermijn – het deel van de lening dat je aan het einde van de looptijd betaalt. Je kunt het te financieren bedrag verlagen met een slottermijn; dit is niet verplicht. 
  • Leasebedrag – het totale bedrag dat de auto die je wilt aanschaffen kost.

Al deze zaken bepalen dus uiteindelijk het maandelijkse bedrag dat je betaalt om de auto af te kopen. 

Soepele acceptatie bij Eurocars Bedrijfswagens

Bij Eurocars Bedrijfswagens vinden we dat cijfers lang niet het hele verhaal vertellen. We vinden het daarom belangrijker om te kijken naar de mens achter het bedrijf en vertrouwen erop dat goede ondernemers zelf in staat zijn om te bepalen of ze kunnen leasen. Ook als je een (negatieve) BKR-registratie hebt is het vaak mogelijk om een bedrijfswagen te financieren bij Eurocars Bedrijfswagens. Het enige wat je hoeft te doen, is een aanvraag indienen. Je kan binnen een dag al in je leaseauto rijden. 

Conclusie

Een bedrijfswagen financieren is een handige manier om een bedrijfswagen te kopen. Je hoeft de aanschafwaarde niet in één keer te betalen, maar betaalt in plaats daarvan een maandelijks bedrag gedurende een bepaalde looptijd. Het maandbedrag bestaat uit een aanbetaling, looptijd, rentevoet, slottermijn en het leasebedrag. Heb je interesse in een financial lease? Bij Eurocars Bedrijfswagens hanteren we een soepel acceptatiebeleid, waardoor je binnen een dag al in een bedrijfswagen kunt rijden. Benieuwd naar onze financial leasevoorraad? Bekijk het hier.

De voordelen van Eurocars Bedrijfswagens

  • Online kopen: niet goed, geld terug. Geen zorgen dus als de bedrijfswagen uiteindelijk toch niet bij je past!
  • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland
  • Laagste prijsgarantie
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.