Bedrijfswagen occasions zijn een populaire keuze bij ondernemers. Of je nu een eenmanszaak of een groter bedrijf hebt, een bedrijfswagen is vaak een must. Bij Eurocars Bedrijfswagens heb je de keuze om een occasion bedrijfswagen aan te schaffen door middel van financial lease. In deze blogpost leggen we uit wat financial lease precies inhoudt en bespreken we enkele voordelen van financial lease en occasion bedrijfswagens. 

Wat is Financial Lease?

Financial lease is een financieringsvorm waarbij je een bedrijfsauto als het ware op afbetaling koopt. Je betaalt een vast maandelijks bedrag aan de leasemaatschappij, waarvoor jij de auto mag gebruiken. Hierbij ben je als ondernemer direct de economische eigenaar van de bestelwagen. Aan het einde van het leasecontract, wanneer je alle betalingen hebt voldaan, ben je de volledige eigenaar van de bestelwagen. Dit betekent ook dat je gedurende het leasecontract zelf verantwoordelijk bent voor zaken als onderhoud, reparaties en verzekeringen.

Voordelen Financial Lease

Financial lease biedt veel voordelen voor bedrijven. Ten eerste hoef je met een financial lease geen grote investering in één keer te doen, waardoor je meer kunt besteden aan andere dingen die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien. Daarnaast profiteer je bij een financial lease van fiscale voordelen, waaronder rente- en investeringsaftrek en BTW-terugvordering. Verder behoud je jouw schadevrije jaren, kun je zelf de looptijd van het contract en de hoogte van de maandtermijn bepalen en word je uiteindelijk ook daadwerkelijk de eigenaar van het voertuig. 

Voordelen Bedrijfswagen Occasions

Er zijn verschillende redenen waarom je als ondernemer kunt kiezen voor een bedrijfswagen occasion. Allereerst heeft een occasion bedrijfswagen een lagere aanschafprijs dan een nieuwe bedrijfswagen, wat een groot voordeel kan zijn voor bedrijven die een beperkt budget hebben. Daarnaast heeft een bedrijfswagen occasion al enige tijd op de weg gezeten, waardoor de betrouwbaarheid en prestaties van het voertuig bekend zijn. Hierdoor is het risico op onverwachte reparatiekosten lager dan bij een nieuwe bedrijfswagen. Tot slot heb je waarschijnlijk een ruimere keuze als je kiest voor een bedrijfswagen occasion, aangezien je kan kiezen tussen meer modellen en uitvoeringen dan wanneer je kiest voor een nieuwe bedrijfswagen.

Conclusie

Bedrijfswagen occasions zijn een populaire keuze bij ondernemers en kun je aanschaffen door middel van financial lease. Financial lease is een financieringsvorm waarbij je een bedrijfsauto als het ware op afbetaling koopt. Het biedt veel voordelen voor bedrijven, waaronder verschillende fiscale voordelen, het behoud van schadevrije jaren en er is geen grote investering in één keer nodig. Daarnaast bieden ook bedrijfswagen occasions verschillende voordelen, zoals een lagere aanschafprijs, bewezen betrouwbaarheid en een ruimere keuze in bedrijfswagens. Door een bedrijfswagen occasion aan te schaffen middels financial lease profiteer je dus van heel veel voordeel. 

De voordelen van Eurocars Bedrijfswagens

  • Geen jaarcijfers nodig
  • Online kopen: niet goed, geld terug. Geen zorgen dus als de bedrijfswagen uiteindelijk toch niet bij je past!
  • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.