Bedrijfswagen financieren BKR

Als je een negatieve BKR-registratie hebt, kan het zijn dat je geen lening of financiering kunt afsluiten. Veel leasemaatschappijen en andere kredietverstrekkers helpen mensen met een negatieve BKR-registratie niet verder, omdat ze bang zijn dat deze mensen het niet terug kunnen betalen. Daarnaast kan een BKR-registratie van invloed zijn op de hoogte van een hypotheek of lening die je kunt aangaan. Bij Eurocars Bedrijfswagens kijken we naar jou als persoon en niet alleen naar de cijfertjes, wat betekent dat je meestal ook een auto bij ons kunt financieren als je een negatieve BKR-registratie hebt. Daarnaast registreren we je ook niet bij het BKR als je bij ons een financial leasecontract aangaat. Wil je meer informatie? Bezoek dan een van onderstaande pagina’s.

Financieren met negatieve BKR-registratie

Financieren zonder BKR

  • Wat is een BKR-registratie?

    BKR is de Stichting Bureau Kredietregistratie. Dit bureau registreert – zoals de naam al zegt – alle kredieten die mensen in Nederland aangaan. Je komt in het BKR als je voor meer dan € 250,- een lening afsluit, een schuld hebt op je creditcard, rood staat of een product koopt op afbetaling. Hypotheken of studieschulden leiden niet tot een negatieve registratie. Voor zakelijke kredieten krijg je een BKR-registratie vanaf bedragen boven de € 1000,-.

  • BKR-registratie en bedrijfsauto leasen

    Als je eenmaal een BKR-registratie hebt, is het bij veel leasemaatschappijen lastig of zelfs onmogelijk om een bedrijfsauto te leasen. Dat komt omdat ze niet het risico willen lopen dat je de bedrijfsauto na een paar maanden niet meer kunt betalen doordat je andere schulden hebt. Maar zelfs als je al je schulden inmiddels hebt afgelost, moet je bij het BKR 5 jaar laten zien dat je niet opnieuw betalingsproblemen krijgt. Een vergeten factuur of een paar financieel slechte maanden, kunnen je zo jaren achtervolgen.

  • Hoe werkt leasen zonder BKR-toetsing?

    Bij Eurocars kijken we verder. Volgens ons kun je iemand niet afrekenen op een code die ergens geregistreerd staat. Daarom werken we niet met een ingewikkeld acceptatiesysteem. Bij ons hoef je geen verantwoording af te leggen over een negatieve BKR-registratie door een te laat betaalde telefoonrekening. Simpelweg laten zien dat je betrouwbaar bent en hard werkt, is voldoende om een bedrijfsauto te kunnen leasen. Van de 100 aanvragen die wij binnenkrijgen, accepteren we er gemiddeld 98.

Wil je direct een offerte aanvragen voor een financial lease bedrijfswagen? Of wil je graag meer weten over financieren met of zonder een BKR-registratie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Onderstaande bedrijven hebben gebruik gemaakt van het online kopen.
Lees de reacties hoe het bevallen is.

Onlangs heeft Autop Limburg B.V. meerdere bedrijfsbussen bij ons aangeschaft. Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen Eurocars Bedrijfswagens en Autop Limburg B.V. en hopen op meerdere zaken in de toekomst. Wij wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe.

Wij mochten Motorcentrum Groningen een Opel Movano leveren via ons ‘’online’’ leversysteem, waarbij wij o.a. de bedrijfswagen gratis ‘’aan huis’’ leveren. Wij danken mevrouw Kampijon van Motorcentrum Groningen voor het in ons gestelde vertrouwen, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Opel Movano.

Onlangs hebben wij aan Stucadoorsbedrijf L&L een Ford Transit Custom via het online kopen mogen leveren. Eurocars Bedrijfswagens bedankt Stucadoorsbedrijf L&L voor deze prettige samenwerking, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Ford Transit Custom.

GGG Bestratingen heeft ons via internet gevonden en wij hebben recent een Renault Trafic op locatie bezorgd. Wij bedanken GGG bestratingen voor het vertrouwen en wensen hem veel mooie klussen toe met de bedrijfsbus.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.