Ben je van plan om binnenkort een nieuwe hypotheek af te sluiten of een nieuwe lening aan te vragen?  Dan is de kans groot dat je liever geen BKR-registratie ontvangt, aangezien dit van invloed kan zijn op de hoogte van de hypotheek of lening die je aan kunt gaan. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je al een negatieve BKR-registratie hebt, door betalingsproblemen in het verleden. Dan is de kans groot dat je bij veel leasemaatschappijen niet terecht kunt, omdat er een BKR-toetsing wordt gedaan. Bij Eurocars Bedrijfswagens is het mogelijk om een financiering af te sluiten zonder een negatieve BKR-notering te ontvangen en zonder BKR-toetsing. 

Geen BKR-registratie bij Eurocars Bedrijfswagens

Bij de meeste leasemaatschappijen wordt je bij het aangaan van een leasecontract geregistreerd bij het BKR. Dit wordt gedaan omdat je een financiële verplichting voor de lange termijn aangaat bij het leasen van een auto. Hierbij wordt de overeenkomst in feite behandeld als lening. Bij Eurocars Bedrijfswagens doen we geen BKR-registratie, omdat we het jou als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Als je bij ons een auto financiert wordt de financiering dus niet geregistreerd bij het BKR.

Geen BKR-toetsing

Veel leasemaatschappijen kijken naar de cijfers wanneer je als ondernemer een bedrijfswagen wilt leasen. Hierdoor kom je als startende ondernemer niet in aanmerking voor een leaseauto. Bij Eurocars vinden we dat cijfers lang niet het hele verhaal vertellen. Daarom kijken wij naar de mens achter het bedrijf. Wij vertrouwen erop dat goede ondernemers in staat zijn om zelf te bepalen of ze kunnen leasen. Heb je een negatieve BKR-registratie door betalingsproblemen in het verleden, en wil je toch een bedrijfswagen leasen? Ook dat is bij ons mogelijk. Bij Eurocars Bedrijfswagens doen we geen BKR-toetsing. 

  • Wat is een BKR-registratie?

    BKR is de Stichting Bureau Kredietregistratie. Dit bureau registreert, zoals de naam al zegt, alle kredieten die mensen in Nederland aangaan. Je komt in het BKR als je voor meer dan € 250,- een lening afsluit, een schuld hebt op je creditcard, rood staat of een product koopt op afbetaling. Hypotheken of studieschulden leiden niet tot een negatieve registratie. Voor zakelijke kredieten krijg je een BKR-registratie vanaf bedragen boven de € 1000,-.

  • Leasen zonder BKR-toetsing

    Bij Eurocars kijken we verder. Volgens ons kun je iemand niet afrekenen op een code die ergens geregistreerd staat. Daarom werken we niet met een ingewikkeld acceptatiesysteem. Bij ons hoef je geen verantwoording af te leggen over een negatieve BKR-registratie door een te laat betaalde telefoonrekening. Simpelweg laten zien dat je betrouwbaar bent en hard werkt, is voldoende om een bedrijfsauto te kunnen leasen. Van de 100 aanvragen die wij binnenkrijgen, accepteren we er gemiddeld 98.

Wil je graag wat meer informatie over leasen zonder BKR-registratie? Of wil je wat meer informatie over een specifieke bedrijfswagen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Contact

Onderstaande bedrijven hebben gebruik gemaakt van het online kopen.
Lees de reacties hoe het bevallen is.

Onlangs heeft Autop Limburg B.V. meerdere bedrijfsbussen bij ons aangeschaft. Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen Eurocars Bedrijfswagens en Autop Limburg B.V. en hopen op meerdere zaken in de toekomst. Wij wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe.

Wij mochten Motorcentrum Groningen een Opel Movano leveren via ons ‘’online’’ leversysteem, waarbij wij o.a. de bedrijfswagen gratis ‘’aan huis’’ leveren. Wij danken mevrouw Kampijon van Motorcentrum Groningen voor het in ons gestelde vertrouwen, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Opel Movano.

Onlangs hebben wij aan Stucadoorsbedrijf L&L een Ford Transit Custom via het online kopen mogen leveren. Eurocars Bedrijfswagens bedankt Stucadoorsbedrijf L&L voor deze prettige samenwerking, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Ford Transit Custom.

GGG Bestratingen heeft ons via internet gevonden en wij hebben recent een Renault Trafic op locatie bezorgd. Wij bedanken GGG bestratingen voor het vertrouwen en wensen hem veel mooie klussen toe met de bedrijfsbus.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.