Algemeen

 • Hebben jullie een showroom?

  Je kunt ons aanbod bekijken op onze fysieke locatie Emopad 29 in Geldrop of aan de Kanaalweg 9 in Asten. Je bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

  Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

 • Zijn jullie BOVAG lid?

  Eurocars Bedrijfswagens is specialist in bedrijfsauto’s. De occasions die je bij ons vindt zijn veelal dealeronderhouden. Als gerespecteerd BOVAG lid kunnen wij indien nodig bij aflevering van de occasions een ANWB/DEKRA keuring verzorgen, zodat je met een veilig gevoel in je auto stapt.

  Ook bieden wij 14 dagen niet goed geld terug garantie. Je krijgt bij ons altijd twee weken de tijd om te kijken of de bedrijfswagen naar tevredenheid is. Ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! Je kunt hem dan binnen deze periode omruilen voor een andere bedrijfsauto. 

  Daarnaast hebben wij inmiddels al vele klanten blij gemaakt met onze bedrijfswagens. Hun beoordelingen zijn hier te lezen. 

 • Wat is het verschil tussen Financial lease en operational lease?

  Financial lease kun je het beste zien als een lening. Je koopt een bedrijfsauto en betaalt deze in termijnen aan ons terug. Je bent dan dus direct economisch eigenaar van de auto. Met operational lease betaal je een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken. Je bent geen eigenaar van de auto, aan het einde van het contract lever je de auto weer terug in.

 • Hoe werkt een proefperiode bij Eurocars?

  Zodra je de bedrijfswagen in je bezit hebt, gaat de proefperiode van 14 dagen in. In deze twee weken mag je de bus kosteloos uitproberen. We hopen natuurlijk dat hij helemaal naar wens is. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij halen de bedrijfswagen dan weer bij je op en storten het volledige aankoopbedrag terug.

 • Wat houdt jullie laagste prijsgarantie in?

  Eurocars biedt de laagste prijsgarantie voor alle bedrijfsauto’s. Dat betekent bij ons dat je écht de laagste prijs krijgt. Vind je bij een andere BOVAG-dealer toch een lagere prijs? Dan betalen wij bij aankoop niet alleen het verschil terug, maar ontvang je ook gratis een volle tank brandstof.

 • Hoelang duurt een aanvraag bij Eurocars?

  Wij proberen een aanvraag altijd binnen 15 minuten op te volgen. 

Aanbod

 • Wat is het aanbod in bedrijfswagens?

  Bij Eurocars kun je elke bedrijfswagen vinden van een Ford Connect tot een Volkswagen Transporter en van een Mercedes Benz Sprinter tot een Opel Combo, alles onder een dak en op voorraad.

  Wij bieden een ruime keuze in bedrijfswagens. Met meer dan 100 bedrijfswagens  direct uit voorraad leverbaar heeft u keuze in alle merken en types. Er zit altijd wel een geschikte bedrijfswagen tussen die bij jou past. 

  Het aanbod aan bedrijfswagens is divers van automaat tot handgeschakeld, klein of groot, veel opties of weinig opties, benzine, diesel of elektrisch. 

  Heb je interesse in een specifieke bedrijfsauto? Dan kun je direct online overgaan tot aankoop of natuurlijk eerst langskomen op onze locatie in Geldrop of Asten. 

  Met een ruim aanbod aan bedrijfswagens bieden wij de merken Citroën, Ford, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault, Fiat, Opel en Volkswagen. 

  Bekijk het aanbod

 • Hoe snel is een auto beschikbaar?

  Ons aanbod is direct uit voorraad leverbaar. Het grote voordeel hiervan is dat de besteltijd vele malen korter is. Bestel je vandaag een bedrijfswagen? Dan kunnen wij hem vaak al de volgende dagen leveren. 

Bedrijfsauto kopen

 • Hoe werkt het kopen van een bedrijfsauto bij Eurocars

  Direct kopen van een bedrijfswagen heeft weinig uitleg nodig: je koopt een bedrijfswagen en bent vervolgens direct volledig eigenaar. Het grootste voordeel van kopen is dat je er belastingvoordeel mee haalt. Welke voordelen zijn dat? 

  • Je mag de afschrijving in de eerste 5 jaar aftrekken van je winst, waardoor je minder belasting hoeft te betalen. 
  • Je kunt de btw op kosten voor brandstof, parkeren en onderhoud terugvragen. 
  • De investering in je bedrijfsauto mag je – net als de afschrijving – aftrekken van je winst.

  Uiteraard is het voor jezelf een overweging wat het beste past bij jouw. Twijfel je nog tussen het kopen of leasen van een bedrijfsauto? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

  Contact

Financial lease

 • Wat is financial lease?

  Als ondernemer kun je middels financial lease een auto kopen zonder deze in één keer te betalen. 

  Je koopt een bedrijfsauto dan in feite op afbetaling. Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de koop bij de leasemaatschappij, en betaalt dit per maand af. Het grote voordeel is dat je hiermee direct economisch eigenaar bent van de auto. Lees meer over financial lease.

 • Kan ik als starter gebruik maken van financial lease?

  Ook voor jou als startende ondernemer zijn er verschillende lease oplossingen. Er zijn diverse financial- en operational lease vormen met bijzondere voorwaarden die gunstig zijn voor jou als starter. Daarnaast is het mogelijk om met een extra aanbetaling de leaseovereenkomst alsnog rond te krijgen. Deze aanbetaling wordt dan in zijn geheel in mindering gebracht op de overeenkomst. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een van onze lease mogelijkheden, wij reageren binnen 15 minuten terug.  

 • Hoe verloopt het proces bij Financial lease?

  Bij Eurocars zit alles onder een dak. Financial lease begint bij het vinden van de bedrijfsauto die bij jou past. Deze kun je vinden in ons financial lease aanbod. Vervolgens kun je vrijblijvend een offerte aanvraag versturen. Wij gaan vervolgens aan de slag en zorgen binnen een uur voor een reactie. Wil je graag alvast een inschatting doen voor je maandbedrag? Vul dan onze rekentool in om een inschatting te maken van het maandbedrag. 

  Is je Financial lease goedgekeurd en de auto naar wens? Dan versturen wij een koopovereenkomst voor het gekozen voertuig via de mail. Zodra de overeenkomst getekend is en retour gestuurd ontvang je van ons een leaseovereenkomst. Na het ondertekenen van de leaseovereenkomst volgt de laatste stap, jouw voertuig ophalen of natuurlijk laten afleveren! 

 • Hoe doe ik een aanvraag voor Financial lease?

  Heb je interesse in een van onze bedrijfswagens? 

  1. Bepaal op de pagina van de gewenste auto zelf de leasetermijn middels onze leasecalculator. Je kunt het leasebedrag, de slottermijn en de looptijd naar wens aanpassen. 
  2. Ben je benieuwd naar een voorstel? Klik dan aan de rechter zijde om een offerte aanvraag versturen voor financial lease via het knopje financieren. 

  Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons en bespreken vanuit daar de mogelijkheden. 

 • Welke informatie moet ik verstrekken voor een aanvraag?

  Voor een aanvraag dienen wij de volgende informatie te ontvangen:

  • Persoonsgegevens
  • KVK-nummer
  • Kopie ID
 • Verandert mijn maandtermijn tijdens mijn contractperiode?

  Nee, gedurende de volledige looptijd blijft het maandtermijn gelijk. Ook wanneer je vroegtijdig een gedeelte aflost blijft de maandtermijn hetzelfde. De looptijd zal in dit geval worden verkort waardoor je contract eerder is afgelopen.

 • Ben ik eigenaar van de auto met Financial lease?

  Met Financial lease ben je direct economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat de auto bedrijfseigendom is en staat op de balans van je onderneming. Zolang je Financial leasecontract loopt is de leasemaatschappij wel nog juridisch eigenaar. Is de auto afbetaald dan ben je volledig eigenaar van de auto. Zowel economisch als juridisch.

Levering auto

 • Kan mijn auto op locatie geleverd worden?

  Natuurlijk, wij brengen de bedrijfsauto naar je toe – waar in Nederland je ook woont! Zodra je het contract hebt getekend, maken we je bedrijfswagen klaar voor transport. Hiervoor plannen we direct een afspraak voor de levering met je in. Op werkdagen bezorgen we de bedrijfswagen op het afgesproken tijdstip bij je thuis. Natuurlijk krijg je meteen een uitgebreide uitleg over alle functies. Ruil je je oude auto bij ons in? Dan inspecteren wij die en maken we het vrijwaringsbewijs klaar.

 • Wat is de levertijd?

  Vanaf het moment van aanschaf streven wij om de auto binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Uitzonderingen daargelaten.

Inruilen

 • Kan ik mijn auto inruilen?

  Jazeker, je kunt je huidige auto bij ons inruilen. Met onze inruilservice maken wij het mogelijk om je oude voertuig in te ruilen op je nieuwe voertuig. Bij de verkoop van je oude voertuig wordt het afgesproken bedrag verrekend op uw gekochte auto. Je kunt direct een inschatting laten maken van de inruilwaarde door het invullen van een inruilformulier online.

 • Hoe werkt een auto inruilen bij Eurocars?

  We begrijpen dat het gemakkelijk is om je eigen auto in te ruilen en de inruilwaarde direct te verrekenen met de aanschafprijs van je nieuwe voertuig. Daarom maken wij het mogelijk met onze inruilservice om je oude voertuig in te ruilen op je nieuwe voertuig. Bij de verkoop van je oude voertuig wordt het afgesproken bedrag verrekend op je gekochte auto of het bedrag uitbetaald indien gewenst.

  Je kunt direct een inschatting laten maken van de inruilwaarde door het invullen van onderstaand formulier. 

  Vraag nu gratis en vrijblijvend een inruilvoorstel aan.

  Inruilen

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.