Onze laagste prijsgarantie!

Eurocars biedt de laagste prijsgarantie voor je nieuwe voertuig. Dat betekent bij ons dat je écht de laagste prijs krijgt. Vind je bij een andere BOVAG-dealer toch een lagere prijs? Dan betalen wij bij aankoop niet alleen het verschil terug, maar ontvang je ook gratis een volle tank brandstof.

Hoe werkt de laagste prijsgarantie?

Elke dag controleren we de prijzen van onze wagens met andere BOVAG-bedrijven en zorgen we ervoor dat onze prijs de laagste is. Natuurlijk mag je zelf ook onderzoek doen naar de prijzen bij andere bedrijven. Let er dan wel op dat je appels met appels vergelijkt. Daarmee bedoelen we dat de bedrijfsauto’s waarmee je vergelijkt:

 • Van een BOVAG-dealer afkomstig zijn: alleen dan kun je uitgaan van dezelfde kwaliteit.
 • Van hetzelfde merk en type zijn: een Mercedes-Benz Sprinter 313 is niet dezelfde bedrijfsauto als een Sprinter 211.
 • Dezelfde kenmerken hebben: kilometerstand, uitvoering en accessoires in de bedrijfsauto maken uiteraard een verschil in prijs.

Ontdek je tijdens je aankoopproces elders een lagere prijs? Sla de link op, zodat wij dit kunnen controleren. Als blijkt dat je gelijk hebt, passen wij onze prijs aan en ontvang je bij de aflevering een volle tank brandstof als bonus.

 • Waardoor kunnen wij de laagste prijs garanderen?

  Eurocars heeft een eigen leasemaatschappij en is één van de grootste universele occasiondealers met BOVAG-erkenning van Nederland. Hierdoor kunnen we groot inkopen – met de bijbehorende voordelen – en hebben we een hoge omloopsnelheid. Dat maakt het mogelijk om minder marge te houden op onze voorraadauto’s. Dit merk je in een lagere prijs.

 • Gegarandeerd een voertuig in topconditie

  Naast de laagste prijs, garanderen we ook dat de auto’s die je bij Eurocars vindt, in zeer goede staat verkeren. Dit houdt in dat ze vrijwel allemaal zijn onderhouden volgens fabrieksvoorschriften en dat je de onderhoudsgeschiedenis in kunt zien. Daarnaast inspecteren we elk voertuig in onze eigen werkplaats én maken we de binnen- en buitenkant schoon. Zo rijd je weg in een auto die aanvoelt als nieuw.

 • Reserveer vooraf of laat je adviseren

  Heb je je ideale voertuig bij ons gevonden? Bel dan meteen om een afspraak te maken en hem te reserveren. Natuurlijk mag je tijdens de afspraak een proefrit maken om het voertuig zelf te ervaren. Ben je wel op zoek naar een andere auto maar weet je nog niet waar je voorkeur naar uitgaat? Plan dan een afspraak in met één van onze verkoopadviseurs. Wij denken graag met je mee over een model dat bij je past.

  Maak direct een afspraak

Dit vinden anderen van ons

Eurocars Bedrijfswagens scoort met 4.9* erg hoog op klanttevredenheid en daar zijn we trots op! Wij streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk te bedienen. Samen regelen we jouw mobiliteit! 

Bekijk meer reviews
Top bedrijf zij doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Een dikke 10 voor jullie inzet.
Godfried Hartman
2 jaar
Van de week onze bedrijfsauto op locatie geleverd gekregen. Top bedrijf, alles netjes volgens afspraak geregeld.
Richard Verhoeks
5 maanden
Een dikke aanrader. Zeer tevreden met onze nieuwe bus. Vriendelijke mensen en een goede service.
Mariska Slots - Olminkhof
1 jaar
Top bedrijf zij doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Een dikke 10 voor jullie inzet.
Godfried Hartman
2 jaar
Van de week onze bedrijfsauto op locatie geleverd gekregen. Top bedrijf, alles netjes volgens afspraak geregeld.
Richard Verhoeks
5 maanden
Een dikke aanrader. Zeer tevreden met onze nieuwe bus. Vriendelijke mensen en een goede service.
Mariska Slots - Olminkhof
1 jaar

Heb je een voertuig bij ons gekocht maar ben je toch niet tevreden? Als je dit binnen 14 dagen na aankoop meldt, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Vraag je verkoopadviseur naar de voorwaarden.

Neem contact op

Onderstaande bedrijven hebben gebruik gemaakt van het online kopen.
Lees de reacties hoe het bevallen is.

Onlangs heeft Autop Limburg B.V. meerdere bedrijfsbussen bij ons aangeschaft. Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen Eurocars Bedrijfswagens en Autop Limburg B.V. en hopen op meerdere zaken in de toekomst. Wij wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe. 

Wij mochten Motorcentrum Groningen een Opel Movano leveren via ons ‘’online’’ leversysteem, waarbij wij o.a. de bedrijfswagen gratis ‘’aan huis’’ leveren. Wij danken mevrouw Kampijon van Motorcentrum Groningen voor het in ons gestelde vertrouwen, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Opel Movano.

Onlangs hebben wij aan Stucadoorsbedrijf L&L een Ford Transit Custom via het online kopen mogen leveren. Eurocars Bedrijfswagens bedankt Stucadoorsbedrijf L&L voor deze prettige samenwerking, en wensen het bedrijf vele veilige kilometers toe met de Ford Transit Custom.

GGG Bestratingen heeft ons via internet gevonden en wij hebben recent een Renault Trafic op locatie bezorgd. Wij bedanken GGG bestratingen voor het vertrouwen en wensen hem veel mooie klussen toe met de nieuwe bedrijfsbus.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.