Bekijk het Financial lease aanbod     

Veel leasemaatschappijen kijken naar de cijfers wanneer je als ondernemer een bedrijfswagen wilt leasen. Hierdoor kom je als startende ondernemer niet in aanmerking voor een leaseauto. Bij Eurocars vinden we dat cijfers lang niet het hele verhaal vertellen. Daarom kijken wij naar de mens achter het bedrijf. Wij vertrouwen erop dat goede ondernemers in staat zijn om zelf te bepalen of ze kunnen leasen. Heb je een BKR-registratie en wil je toch een bedrijfswagen leasen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contact optie.

Bedrijfswagen financieren

Als ondernemer kun je middels financial lease een auto kopen zonder deze in één keer te betalen. Je koopt een bedrijfsauto dan in feite op afbetaling. Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de koop bij de leasemaatschappij, en betaalt dit per maand af. Het grote voordeel is dat je hiermee direct economisch eigenaar bent van de auto. Financial lease heeft dezelfde voor- en nadelen als het kopen van een bedrijfsauto: je profiteert van belastingvoordeel maar draagt zelf de risico’s voor extra kosten. De extra voordelen van financial lease zijn dat je niet in één keer een groot geldbedrag neer hoeft te tellen. Zo kun je ook zonder veel eigen geld een bedrijfsauto kopen.

Bedrijfswagen leasen voor startende zzp’ers en mkb’ers

Ook als je net begint als ondernemer, heb je een goede bedrijfsauto nodig. Vaak moet je echter jaarcijfers van minimaal één jaar laten zien. Bij Eurocars hoeft dat niet. Zoals gezegd kijken wij naar de mens achter de cijfers.

Meer dan 10 jaar ervaring met de lease van bedrijfswagens

Eurocars pakt de inkoop van leaseauto’s anders aan dan veel andere leasemaatschappijen. Wij kopen nieuwe bedrijfswagens met 10 tallen tegelijk in. Wij garanderen dat je bij ons least tegen de laagste prijs in Nederland. Daarnaast helpt dit inkoopbeleid ons om het risico van ondernemers die onverwacht toch hun leaseauto niet kunnen betalen, op te vangen. Deze aanpak hanteren we inmiddels al meer dan 10 jaar met succes.

Bekijk het Financial lease aanbod     

Direct een offerte aanvragen voor een bedrijfswagen die je wilt Financieren, leasen of kopen. Of wil je graag meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.