Bedrijfswagen leasen voor startende zzp’ers en mkb’ers

Veel leasemaatschappijen kijken naar de cijfers wanneer je als ondernemer een auto of bedrijfswagen wilt leasen. Vaak moet je dan jaarcijfers van minimaal één jaar laten zien. Hierdoor kom je als startende ondernemer niet in aanmerking voor een leaseauto. Maar ook als je net begint als ondernemer heb je natuurlijk een goede bedrijfswagen nodig. Bij Eurocars vinden we dat cijfers lang niet het hele verhaal vertellen. Daarom kijken wij naar de mens achter het bedrijf en heb je bij ons geen jaarcijfers nodig. Wij vertrouwen erop dat goede ondernemers in staat zijn om zelf te bepalen of ze kunnen leasen. Heb je een BKR-registratie en wil je toch een auto of bedrijfswagen leasen? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfswagen financieren

Als ondernemer kun je middels financial lease een auto kopen zonder deze in één keer te betalen. Je koopt een bedrijfsauto dan in feite op afbetaling. Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de koop bij de financieringsmaatschappij, en betaalt het voertuig per maand af aan de leasemaatschappij. Het grote voordeel is dat je hiermee direct economisch eigenaar bent van de auto. Financial lease heeft dezelfde voor- en nadelen als het kopen van een bedrijfsauto: je profiteert van belastingvoordeel maar draagt zelf de risico’s voor extra kosten. De extra voordelen van financial lease zijn dat je niet in één keer een groot geldbedrag neer hoeft te tellen. Zo kun je ook zonder veel eigen geld een bedrijfsauto kopen.

Meer dan 10 jaar ervaring met de lease van bedrijfswagens

Eurocars pakt de inkoop van leaseauto’s anders aan dan veel andere leasemaatschappijen. Wij kopen nieuwe bedrijfswagens met 10 tallen tegelijk in. Wij garanderen dat je bij ons least tegen de laagste prijs in Nederland. Daarnaast helpt dit inkoopbeleid ons om het risico van ondernemers die onverwacht toch hun leaseauto niet kunnen betalen, op te vangen. Deze aanpak hanteren we inmiddels al meer dan 10 jaar met succes.

 

Bekijk het Financial lease aanbod     

 • Wat is financial lease?

  Als ondernemer kun je middels financial lease een auto kopen zonder deze in één keer te betalen. Je koopt een bedrijfsauto dan in feite op afbetaling. Je leent het bedrag dat je nodig hebt voor de koop bij de leasemaatschappij, en betaalt dit per maand af. Het grote voordeel is dat je hiermee direct economisch eigenaar bent van de auto. Lees meer over financial lease.

 • Kan ik als starter gebruikmaken van financial lease?

  Ook voor jou als startende ondernemer zijn er verschillende lease oplossingen. Er zijn diverse financial- en operational leasevormen met bijzondere voorwaarden die gunstig zijn voor jou als starter. Daarnaast is het mogelijk om met een extra aanbetaling de leaseovereenkomst alsnog rond te krijgen. Deze aanbetaling wordt dan in zijn geheel in mindering gebracht op de overeenkomst. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een van onze leasevormen en wij reageren binnen een uur.

 • Hoe verloopt het proces bij financial lease?

  Bij Eurocars zit alles onder één dak. Financial lease begint bij het vinden van de bedrijfsauto die bij jou past. Deze kun je vinden in ons financial lease aanbod. Vervolgens kun je vrijblijvend een offerte aanvraag versturen. Wij gaan vervolgens aan de slag en zorgen binnen een uur voor een reactie. Wil je graag alvast een inschatting doen voor je maandbedrag? Vul dan onze rekentool in om een inschatting te maken van het maandbedrag. 

  Is je financial lease goedgekeurd en het voertuig naar wens? Dan versturen wij een koopovereenkomst voor het gekozen voertuig via de mail. Zodra de overeenkomst getekend en retourgestuurd is ontvang je van ons een leaseovereenkomst. Na het ondertekenen van de leaseovereenkomst volgt de laatste stap, jouw voertuig ophalen of natuurlijk laten afleveren! 

Direct een offerte aanvragen voor een bedrijfswagen die je wilt financieren, leasen of kopen. Of wil je graag meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Eurocars Bedrijfswagens
Welkom bij Eurocars bedrijfswagens. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?
This site is registered on wpml.org as a development site.